Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Energirådgivning och klimatrådgivning

Behöver Du rådgivning om energi och klimat? Åstorps kommun samarbetar med fyra andra kommuner om kostnadsfri energirådgivning och klimatrådgivning.

Energirådgivning i Åstorps kommun är kostnadsfri. Fotograf Ewa Sylegård

Fotograf Ewa Sylegård

Privatpersoner, ideella organisationer, föreningar samt små och medelstora företag erbjuds kostnadsfri energi- och klimatrådgivning. Den kommunala rådgivaren som lämnar opartisk och oberoende information, är kunnig inom klimatfrågor, energisystem och den enskildes energikonsumtion.


Rådgivarens roll är att visa på olika aspekter som gäller för just din situation och för att ge dig bättre beslutsunderlag i byggandet av ett uthålligt samhälle.


När du ringer energi- och klimatrådgivarna är det bra om du är så förberedd som möjligt, på så vis får du bäst hjälp.Energi- och klimatrådgivaren är placerad i Helsingborg men det finns möjlighet att boka tid för rådgivning i Åstorps kommunhus. Om du driver ett mindre företag kan energi- och klimatrådgivaren komma och besöka dig på plats.

 

Solceller på ditt tak, bra för klimatet och plånboken.

 

Kom och träffa din kommunala energi- och klimatrådgivare på Väla!

 

Den 3-4 maj kommer du att kunna ställa din fråga direkt till din kommunala energi- och klimatrådgivare på Väla köpcentrum intill restaurangerna.

Energi- och klimatrådgivningen fokuserar vid detta tillfälle på solenergi och främst solel. Det handlar om att öka kunskapen kring vad solenergin ger för möjligheter för dig i egen villa, men även för dig som bor i bostadsrätt eller har ett företag med bra tak.

 

För mer information kontaka klimatrådgivare enligt kontaktuppgift i höger spalt på denna sida.

Senaste publiceringsdatum: 2017-04-26
Sök på hela astorp.se