Årets Företagare i Åstorp är utsedd

Bild

Från vänster: Magnus Persson ordförande i Företagarna Åstorp, Jonas Andersson pristagare, Susann Cardell näringsliv Åstorp och Stefan Olsson, pristagare.

Idag är vi glada över att kunna presentera Årets Företagare 2019. I hård kamp med andra fantastiska företag runt om i kommunen var det till sist Stefan Olsson och Jonas Andersson, grundare och ägare av A & O Marmor och Granit AB som stod kvar som segrare.

Ett vanligt år hade priset delats ut vid en festlig tillställning tillsammans med övriga finalister men på grund av den rådande situationen med covid-19 fick Stefan och Jonas ta emot priset av Magnus Persson, ordförande i Företagarna Åstorp och Susann Cardell, näringsliv i Åstorps kommun. De glada vinnarna tilldelades diplom och blommor.

Motivering:

Årets vinnare representerar ett bolag som har rötterna i urberget men med fokus på framtiden och dess möjligheter. Genom hög kompetens, fokus på kvalitet och kunden i fokus, har bröderna Stefan och Jonas Olsson under många år utvecklat sin verksamhet i A & O Marmor och Granit AB. Stabil och lönsam tillväxt kombinerat med miljöfokus gör bröderna till verkliga föredömen.

Utmärkelsen av Årets Företagare har utsetts av Företagarna Åstorp, Åstorps kommun, Swedbank, SEB och Lantbrukarnas riksförbund (LRF). Framöver kommer Årets Entreprenör 2019 att presenteras.

Senast ändrad • 2020-07-03