Nu har ditt företag möjlighet att inspirera framtidens medarbetare

Bild

Åstorps kommun bjuder nu in företag i kommunen till att berätta för barn och ungdomar på grundskolan om varför ditt yrke är så intressant. Din insats kan vara en grund för framtida skolval.

Dagens barn och ungdomar har många val att göra i livet och ett av de viktigaste valen är valet till skola. För att ge barn och ungdomarna i Åstorps kommun de allra bästa förutsättningarna inför deras skolval, vill vi öka deras kunskap om arbetslivet och vilka yrken som finns. Därför startar vi nu upp konceptet SKAL, samverka skolan och arbetsliv, och vi hoppas så klart att du vill vara med.

Ta chansen att berätta för barn och ungdomar på grundskolan i Åstorp kommun om varför ditt yrke är så intressant! Berätta och visa gärna vad du gör på dagarna, varför du valde att bli det du är och hur det är att jobba med det du gör.

Genom SKAL vill vi inspirera eleverna och öka deras motivation och förståelse för varför skolan är så viktig. Du har nu möjligheten att göra en mycket viktigt insats och påverka barn och ungas framtid.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill veta mer om detta och på något sätt hitta en samarbetsmöjlighet som passar just ditt yrke.

Senast ändrad • 2020-09-16

Kontakt