Vintersalong: lokala amatörkonstnärer visar upp sina verk - delta du också!

Flicka ritar en kvinna på papper

Lördag den 3 december slår portarna upp för vintersalong i Åstorps konsthall där amatörkonstnärer i Åstorps kommun fått möjlighet att ställa ut sina verk. I samband med vernissagen den 3 december anordnas en workshop där även du kan delta!

Nu öppnar vi snart portarna för vintersalong i Åstorps konsthall där omkring 30 amatörkonstnärer fått möjlighet att ställa ut sin konst. Den 3/12 mellan 12.00 och 14.00 hålls vernissage för utställarna som redan lämnat in sina verk. Kombinerat med vernissagen anordnas en workshop där alla invånare som ägnar sig åt konst får möjlighet att skapa verk på plats som kan visas upp på utställningen. Självklart kan du komma dit och bara titta på utställningen också. Vintersalong är ett initiativ för att uppmuntra kreativa invånare i Åstorps kommun att visa upp sin konst.

– Vi vill lyfta skapandet för skapandets skull och alla som vill får vara med – inga rätt eller fel finns och konsten kommer varken att bedömas eller vara till försäljning, säger Gertrud Alfredsson, konstansvarig i Åstorps kommun, och fortsätter:

– Vintersalong är en möjlighet för dig som ägnar dig åt skapande och vill visa upp ett av dina verk, vi ser utställningen som en hyllning till våra kreativa invånare, säger Gertrud.

Följande regler gäller:

  • Medverkan på utställningen är öppen för alla boende i Åstorps kommun
  • Fri teknik
  • Max ett verk per deltagare får ställas ut
  • Verket får inte vara större än ett A4-ark med hänganordning
  • Märk ditt verk med namn och kontaktuppgifter

Åstorps konsthall hittar du på Åstorps bibliotek. Bibliotekets ordinarie öppettider gäller.

Utställningen pågår fram till den 12 januari.

För mer information, vänligen kontakta Gertrud Alfredsson:

E-post: konsten@astorp.seeller

Telefon: 072-2468255

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-12-02

Kontakt