Butiken Activa återvinning

Återvinningen drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet Activa. Activa återvinning är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Varorna som finns till försäljning har hämtats från återvinningscentralerna i Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Bjuv och Nyvång. Varuhämtningen är möjlig genom avtal med bland annat Nordvästra Skånes Renhållning AB (NSR).

Innan varorna lämnas ut till försäljning hamnar de på Activa där varorna lagas, rengörs eller snyggas till. När du handlar på återvinningen bidrar du till att varor återbrukas och inte kastas bort i onödan.

Återvinningen drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet Activa i samarbete med NSR. Activa återvinning är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Kontantfri butik

Återvinningen är en kontaktfri butik. Här kan du betala med kort eller Swish.

Butiken Återvinningen stängd skärtorsdagen den 1 april

Butiken Återvinningen har varit stängd en period för ombyggnation. Den 10 mars öppnade vi upp igen. Vi följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Under skärstorsdagen den 1 april håller butiken stängt.

Besök butiken ensam! Det får vara max sex personer samtidigt inne i butiken och du får inte stannar mer än 10 minuter.

Tack för att du hjälper oss hålla restriktionerna.

Öppettider på Återvinningen

Veckodag

Tid

Måndag-torsdag

11.00-15.00

Fredag

11.00-13.45

Sista torsdagen i månaden

Stängt


Kontakt

Senast ändrad • 2021-03-29