Vuxenutbildning sker på distans

Den 18 mars övergick Vuxenutbildningscentrum till distansundervisning för att minska smittspridning av covid-19. All undervisning sker istället digitalt via Google Classroom enligt ditt schema. Alla planerade prov är inställda.

Du är inte ledig under tiden för distansundervisning. Du studerar hemifrån. Om du inte är inloggad i Google meet när lektionen startat får du frånvaro.

Så här går undervisningen till

  • Gå in i Google Classroom varje dag. Lämna in dina uppgifter i tid.
  • Logga in i Google meet på den tid lektionen startar enligt ditt schema.
  • Kolla din skolmejl varje dag.
  • Ring skolan på telefonnummer 042-643 58 om ditt Googlekonto inte fungerar eller om du inte har internet hemma.

Alla elever på SFI och GRUV får låna en dator för att kunna studera via Google Classroom. Du hämtar datorn i receptionen på Vuxenutbildningscentrum. Här finns personal mellan 08.30 och 10.30 varje dag.

Har du problem att logga in på ditt Googlekonto ska du mejla receptionvux@astorp.se eller ringa skolans reception på 042-643 58.

Om du som elev på Vuxenutbildningscentrum eller gymnasieskola inte har internet hemma ska du gå till någon av kommunens bibliotek.

SFI-registreringen på Vuxenutbildningscentrum är tillvidare inställd. Kontakta marita.svenhugosdotter@edu.astorp.se för mer information.

Om du är sjuk så sjukanmäler du dig som vanligt.

Du som vabbar men som vill studera på annan tid meddelar din lärare för att få uppgifter som lämnas in senare på dagen. Du som gör dina uppgifter på annan tid registreras som närvarande

Kontakt

Senast ändrad • 2020-04-29