Konsthallen

Åstorps konsthall ligger i Åstorps bibliotek, centralt i Åstorp.
Konsthallen ska öka intresset för och kunskapen om konst och konstnärliga uttryck.

Varje år visar vi ett mindre antal utställningar med både lokala och andra konstnärer. Konsthallen arbetar även med att nå ut med konst till barn och unga samt äldre i kommunen genom olika aktiviteter.

Genom en långsiktig och processinriktad verksamhet ska konsthallen etableras som en given mötesplats i det lokala samhället, och en självklar destination för både den lokala, regionala och nationella konstpubliken.

Vintersalong på Åstorps Konsthall

Vernissage och workshop 3 december kl. 12-14

Utställningen pågår mellan 3 december - 13 januari


Välkommen på vernissage och workshop, lördag den 3 december kl. 12.00 – 14.00 (biblioteket håller specialöppet, ordinarie stängningstid är 13.00).

Vi vill lyfta skapandet för dess egen skull och ur ett demokratiskt perspektiv där alla får vara med och ingen blir bedömd med rätt eller fel. Utan inbjudan har vart till alla, unga som gamla.

I år har vi fått in 30 st olika konstverk som kommer att visas upp i Åstorps konsthall. Bland annat visas skulptur, måleri och digitala bilder samt tryck.

Under vernissagen håller konstansvarig och konstpedagog Gertrud Alfredsson en öppen workshop där du kan skapa ditt konstverk som du sedan kan hänga upp i utställningen. I mån av plats kan alla vara med, oavsett ålder.

Välkomna!

OBS!
Tänk på att fortsatt hålla avstånd till övriga besökare när du besöker konsthallen och Åstorps bibliotek och att stanna hemma om du känner dig sjuk.

Konsthallens öppettider

Konsthallen är öppen under bibliotekets bemannade öppettider, som du hittar på bibliotekets hemsida, se länk nedan.

Konsthallen är inte öppen under bibliotekets meröppettider.

Tänk på att visa extra distans och hänsyn i dessa tider! Åstorps kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Senast ändrad • 2022-11-28

Kontakt