Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Dags att ansöka eller nominera till kulturpris och kulturstipendium

Varje år utser kultur- och fritidsnämnden Åstorps kommuns kulturpris och kulturstipendiat. Då delas förtjänstfulla insatser inom skilda kulturella områden.

Känner du någon som gjort och gör mycket för kulturen i Åstorp och som du tycker ska belönas? Eller är du är ung kulturtalang i början av din konstnärliga bana?

 

Kulturpriset delas ut för kulturlivet i Åstorp och kulturstipendium till unga personer som står i början av sin konstnärliga bana. Sista dagen för ansökan och nominering är den 15 mars.

 

Fullständiga riktlinjer och ansökan/nominering hittar du här på vår hemsida.

 

Kulturpris för värdefulla kulturella insatser

Kulturstipendium för konstnärlig utveckling

Senaste publiceringsdatum: 2019-02-12
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer