Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Sportlov i Åstorp vecka 8

Dags för sportlov - med massa kul att hitta på!

Vecka 8 är det sportlovsdags i Åstorp! Det finns massor med roliga aktiviteter att hänga med på för lovlediga barn och unga.

Vill du prova på en ny bollsport eller åka skridskor? Eller varför inte prova skytte, lära dig mer om arkeologi eller hänga med på speldagen där du kan tävla eller lära dig mer om hur du skapar och ger ut egna spel.

 

Alla barn och unga hälsas välkomna till ett härligt lov i Åstorp - programmet för hela sportlovsveckanlänk till annan webbplats!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Helena Andreasson

Fritidsledare

tel. 0734-17 52 18

helena.andresson@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-02-16
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-20

  Stort evenemang på Gamla torg - Allsång med Riksteaterföreningen Åstorp


  Det har varit ett fullspäckat schema för de yngre nu i sommar. Här kommer något för de något äldre -- Allsång! Boka in torsdagen den 26 juli kl 19 om du inte redan gjort det. Fri entré!
  » Läs mer


 • 2018-07-19

  Fortsatt eldningsförbud i Åstorp


  Den senaste tidens sommarvärme och solsken innebär att det är extremt torrt i markerna och därmed stor risk för antändning och brandspridning i terrängen. Den 14 april utfärdades eldningsförbud i kommunen och det gäller fortfarande.
  » Läs mer


 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer