Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Förundersökning mot lärare nedlagd

Det var i höstas som en polisutredning påbörjades efter att en lärare blev polisanmäld, misstänkt för sexuella ofredanden mot flera elever och stängts av från sitt arbete som lärare i Åstorps kommun.

Under torsdagen denna vecka kom beskedet att åklagaren Ida Killeslätt väljer att lägga ner förundersökningen mot läraren, på grund av brist på bevis.

 

En dialog kommer nu att föras mellan arbetsgivaren Åstorps kommun och läraren gällande lärarens fortsatta arbetssituation.

 

Frågor gällande förundersökningen hänvisas till åklgaren.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Annika Hoppe

Förvaltningschef

Bildningsförvaltningen

Åstorps kommun

042- 641 50

Senaste publiceringsdatum: 2017-06-09
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer


 • 2018-07-03

  Vi söker personer till en intervju


  Har du en intressant bakgrund? Ett intressant intresse, hobby eller livsstil som du gärna vill berätta för andra om för att inspierera? Då vill vi gärna prata med dig en halvtimme!
  » Läs mer


 • 2018-06-28

  Elcyklar som förändrar


  Nu är det dags för de med funktionshinder att få testa något livsförändrande. Nämligen elcyklar som öppnar nya möjligheter till omsorg och skapar gemenskap.
  » Läs mer