Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Friskvårdscentralen stängs ner

Från och med årsskiftet finns det inte längre möjlighet att hyra Friskvårdscentralen i Åstorp. En omfattande vattenläcka och brist på resurser för underhåll är några av orsakerna till varför Åstorps kommuns gymanläggning läggs ner.

Lokalen har drabbats av en omfattande vattenläcka i herrarnas omklädningsrum som inte kommer vara åtgärdat förrän nästa sommar. Sedan den 1 juli i år saknar Friskvårdscentralen även bemanning på plats och kan därför inte hålla det underhåll och den service av lokal och maskinerna som tidigare. På grund av vattenläcka läggs nu friskvården ner redan vid årsskiftet istället för till sommaren som det var tänkt.

 

 

När du vill veta mer, kontakta...

Bengt Nordén

Områdeschef Fritids- och anläggningsenheten

 

Telefon: 073-417 52 94

bengt.norden@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-12-05
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-13

  Björnekullaskolan bjöd på stämningsfullt luciatåg


  Lucior, tärnor, stjärngossar och tomtar radade upp sig under torsdagsmorgonen för traditionsenligt luciafirande på Kulturhuset Björnen. Tillsammans bildade de ett stämningsfullt luciatåg.
  » Läs mer


 • 2018-12-13

  Åstorps kommun lanserar e-tjänster


  Nu lanserar vi vår e-tjänstportal där e-tjänster och blanketter finns samlade inom olika ämnesområden. Via e-tjänsterna kan du sköta många av dina ärenden med kommunen digitalt och framför allt - när det passar dig!
  » Läs mer


 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer