Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Har du provat någon av våra e-tjänster?

All digital week

Med Åstorps kommuns e-tjänster kan du uträtta olika ärenden med kommunen på ett snabbt och enkelt sätt.

I e-tjänstportalen hittar du som medborgare, företagare eller förening de e-tjänster och blanketter som gäller i kommunen. 


Via e-tjänsterna kan du lätt följa status på ditt ärende och får på så sätt större insyn i hur dina ärenden hanteras i kommunen.


Hur går jag tillväga?

Genom att logga in i e-tjänsten med ditt BankID kan du på ett enkelt sätt följa status på ditt inskickade ärende och får på så sätt större insyn i hur dina ärenden hanteras i kommunen. För de ärenden vi ännu inte erbjuder någon e-tjänst, finns blanketter för nedladdning precis som tidigare.

 

Har du frågor?
Om du känner dig tveksam över vilken e-tjänst du ska använda eller behöver hjälp och stöd är du välkommen att kontakta vårt Medborgarkontorlänk till annan webbplats.

Läs mer på kommunens e-tjänstportal:

Åstorps kommuns e-tjänstportallänk till annan webbplats

 

När du vill veta mer, kontakta...

Medborgarkontoret

 

tel: 042-640 00

kommun@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-03-29
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer