Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Har du provat vår app för felanmälan?

Felanmälan

Foto: Google Play

Har du sett en trasig lampa eller en söndrig papperskorg kan du enkelt göra en felanmälan digitalt via vår app eller webbplats.

Alla synpunkter som lämnas till Åstorps kommun är värdefulla för att hitta brister i kommunen som behöver åtgärdas. En felanmälan kan enkelt och smidigt göras via vår webbplats eller vår app.


Här kan du anmäla fel som rör kommunens gator, parker eller anläggningar. Exempelvis en trasig lampa, nedskräpning, felparkering, halka eller skadegörelse. Du väljer själv om du vill vara anonym.

Så här gör du:

 1. Ladda ner appen ”Felanmälan Åstorps kommun” i App Store eller Google Play.
 2. Välj kategori (Gata/trafik, grävtillstånd, park)
 3. Bifoga bild
 4. Lägg till plats
 5. Skriv sedan några rader om felet som behöver åtgärdas

 

När du vill veta mer, kontakta...

Tekniska kontoret

 

tel: 042-640 00

tekniska@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-03-27
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer