Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Kulturlov:et

Höstlovsaktiviteter i nordvästra Skåne

Snart är det dags för höstlov! Kommunerna i nordvästra Skåne har samlat ett stort antal roliga gratisaktiviteter för lediga skolbarn.

Kom och fira höstlovet med Kultur LOVE:t. Som barn och ungdom kan du fylla ditt höstlov med massor av spännande aktiviteter. Varför inte gå på Harry Potter-fest, teckna skräckinjagande zombier eller testa på att bygga med 100 kg lego?

 

Totalt 11 kommuner i nordvästra Skåne har samlat sina höstlovsaktiviteter som du kan läsa mer om på denna sida: Kulturlove:t program länk till annan webbplats

 

När: 26 oktober till 4 november

 

Senaste publiceringsdatum: 2018-10-24
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-11-13

  Populär bokfrukost är tillbaka


  Den 21 november är det återigen dags för Åstorps biblioteks omtyckta bokfrukost där bibliotekspersonalen presenterar några av sina favoriter medan du avnjuter en god frukost.
  » Läs mer


 • 2018-11-09

  Bostadsinbrotten har minskat i Åstorp


  Glädjande nog har antalet bostadsinbrott i Åstorps kommun minskat i år jämfört med närmast föregående år. Ett effektivt sätt att minska risken för inbrott är att starta upp Grannsamverkan. Här får du tips och råd om hur du kan skydda dig mot inbrott.
  » Läs mer


 • 2018-10-31

  Invigning av Medborgarkontorets nya lokaler


  Torsdagen den första november klockan 08.00 öppnas Medborgarkontoret igen efter ombyggnationen. Invigningen är öppen för allmänheten under hela dagen och det bjuds på goda tilltugg.
  » Läs mer