Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Höstlovsbiljett

Foto: Skånetrafiken

Höstlovsbiljett

Är du mellan 7-19 år? Den 26 oktober-4 november kan du resa så mycket du vill i hela Skåne för 100 kronor.

Höstlovsbiljetten går att köpa i Skånetrafiken-appen från och med 19 oktober och gäller för fritt resande med Skånetrafikens bussar, Pågatågen och Öresundståg inom Skåne mellan 26 oktober och 4 november.

 

Är du förälder och inte vill ha dina kortuppgifter inlagda i ditt barns mobiltelefon går det utmärkt att själv köpa biljetten och sen låna ut biljetten till barnet genom att logga in på Mitt konto i appen.

 

Har du inte en smart mobiltelefon är det möjligt att gå till ett av Skånetrafikens kundcenter eller ett serviceombud och köpa samma biljett på ett Jojo-kort.

 

Läs mer på Skånetrafikens hemsidalänk till annan webbplats.

När du vill veta mer, kontakta...

Per-Olof Ganestam

Skolskjutsansvarig

 

tel: 042-64282

per-olof.ganestam@astorp.se

 

Senaste publiceringsdatum: 2018-10-19
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer