Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Hot mot vuxenutbildningscentrum

Vuxenutbildningscentrum har mottagit hot mot personal och skolan. Polisen är inkopplad och i nuläget finns det ingen anledning att stänga skolan.

På grund av hot mot Vuxenutbildningscentrum har vi endast en entré öppen. Vi har även väktare på plats som ser till att endast personal, elever eller personer som har inbokade besök, kommer in. Ett kontinuerligt arbete pågår även med att säkerställa att personalen och eleverna känner sig trygga. 

 

När du vill veta mer, kontakta...

Annika Hoppe

Förvaltningschef

Bildningsförvaltningen


tel: 042-641 50

annika.hoppe@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-11-20
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-13

  Björnekullaskolan bjöd på stämningsfullt luciatåg


  Lucior, tärnor, stjärngossar och tomtar radade upp sig under torsdagsmorgonen för traditionsenligt luciafirande på Kulturhuset Björnen. Tillsammans bildade de ett stämningsfullt luciatåg.
  » Läs mer


 • 2018-12-13

  Åstorps kommun lanserar e-tjänster


  Nu lanserar vi vår e-tjänstportal där e-tjänster och blanketter finns samlade inom olika ämnesområden. Via e-tjänsterna kan du sköta många av dina ärenden med kommunen digitalt och framför allt - när det passar dig!
  » Läs mer


 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer