Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Ingen hotbild mot Hyllinge skola

Under måndagseftermiddagen framfördes ett hot om skolskjutning
på Hyllinge skola. Skolan har haft öppet som vanligt och under dagen har polisen utrett händelsen och konstaterat att det inte rörde sig om något hot.

Polisen har under eftermiddagen fastställt eleven som skrivit meddelandet som uppgett att meddelandet ska ha varit menat som ett skämt.


Lärarna kommer i morgon onsdag att prata med alla klasser om situationen och dess konsekvenser. Skolan kommer även att ha extra resurser för eleverna från elevhälsan.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Claes Rindbro

Biträdande rektor
Hyllinge skola

tel: 0734-17 53 51

Senaste publiceringsdatum: 2019-06-04
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer