Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Medborgarkontorets nya reception

Foto: Roger Algehov

Invigning av Medborgarkontorets nya lokaler

Torsdagen den första november klockan 08.00 öppnas Medborgarkontoret igen efter ombyggnationen. Invigningen är öppen för allmänheten under hela dagen och det bjuds på goda tilltugg.

Besökarna kommer att få se den nya lokalen och veta mer om vad medborgarkontorets kundtjänst kan hjälpa till med.

 

- Lokalen har bland annat fått en säkrare reception får att ta emot besökare och ett väntrum. Om några veckor kommer det även nya möbler och fler datorer som besökare kan använda för att söka information eller få hjälp med att använda någon av kommunens tjänster, säger Roger Algehov, gruppchef på medborgarkontoret.

 

Ombyggnationen har pågått under större delen av oktober och har gjorts för att bland annat öka servicen och tillgängligheten för dig som invånare samt säkerställa invånarens integritet vid ärendehantering.

 

Öppettider

Måndag-onsdag kl. 08:00-16:00

Torsdag kl. 08:00-17:00

Fredag kl. 08:00-15:00

Lunchstängt: 12:30-13:30

 

Medborgarkontorets besöksadress

Storgatan 7

265 80 Åstorp

När du vill veta mer, kontakta...

Roger Algehov

Gruppledare/Kundtjänst

Kommuntstyrelseförvaltningen

 

tel: 042-643 02

roger.algehov@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-11-01
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer