Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Lena Mårtensson Stenudd

Lena Mårtensson Stenudd blir chef över Åstorps kommun, Foto: Michael Svensson / Åstorps kommun

Lena Mårtensson Stenudd blir kommunchef i Åstorps kommun

Lena börjar sin nya tjänst den 1 september. Hennes ledaregenskaper är tydlighet, ansvar, ödmjukhet samt tolerans, och hon arbetar gärna efter leanfilosofinlänk till annan webbplats som bygger på att tillvarata människors engagemang för att på så sätt i samarbete kunna driva en ständig förbättringsprocess.

Lena Mårtensson Stenudd

- Jag har en stark övertygelse om att den bästa utvecklingen sker i nära samarbete med de som kommer att fortsätta förbättra den i vardagen, berättar Lena.


I grunden är Lena jurist, och har arbetat på bank, domstolar och länsrätten. Sedan 1989 har hon haft flera olika chefspositioner inom polisen. Lena har även arbetat vid Rikspolisstyrelsen som vikarierande chef för dess utvecklingssektion och varit chef för vuxenförvaltningen i Landskrona stad. Hon har också förverkligat en av sina drömmar när hon startade en egen ostbutiklänk till annan webbplats.


Närmast kommer hon från Migrationsverket där hon arbetat som huvudprojektledare åren 2010-2012 och som avdelningschef sedan 2013 fram tills idag.


Under sin långa karriär har Lena haft uppdrag som tagit henne ut i världen och haft förmånen att bo ute i Europa, Asien och även tjänstgjort en kort period i Afrika. Lena är mycket aktiv i Zonta Internationallänk till annan webbplats.


- Det är med glädje som vi välkomnar Lena till vår organisation. Under anställningsintervjuerna har vi upplevt Lena som tydlig och inspirerande i sitt ledarskap med ett resultatinriktat arbetssätt är vi övertygade om att Lena kommer att bidra till Åstorps fortsatta positiva utveckling, säger Ronny Sandberg, kommunstyrelsens ordförande.


När du vill veta mer, kontakta...

Ronny Sandberg

Kommunstyrelsens ordförande

Åstorps kommun tel. 042-640 20

ronny.sandverg@astorp.se

www.astorp.se


Fredrik Stihl

Personalchef

Åstorps kommun tel. 042-640 45

fredrik.stihl@astorp.se

www.astorp.se


Senaste publiceringsdatum: 2015-06-30
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna