Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Lena Mårtensson Stenudd får lämna sitt uppdrag

Lena Mårtensson Stenudd får lämna sitt uppdrag som kommunchef för Åstorps kommun.

Det var i eftermiddags som kommunchefen fick beskedet och med anledning av tjänstens karaktär, fick hon lämna med omedelbar verkan.


- Beslutet har tagits av mig och i samråd mellan de politiska partierna. Anledningen bakom beslutet beror på att vi inte haft samstämmiga tankar om Åstorps framtid, säger Ronny Sandberg.


Snarast startar en rekryteringsprocess med att finna en ny kommunchef. Under tiden som rekryteringen pågår träder Paul Eklund, HR-chef, in som tillförordnad kommunchef.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Ronny Sandberg

Kommunalråd

 

tel: 042-640 20

ronny.sandberg@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-03-29
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer