Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Migrationsministern Heléne Fritzon besökte Åstorps kommun

Foto: Linda Haddemo, Åstorps kommun

Migrationsministern Heléne Fritzon besökte Åstorp

Under tisdagsförmiddagen besökte migrationsministern Heléne Fritzon Åstorps kommun. Fokus låg på frågor kring arbete och tillväxt.

Förmiddagens ministerbesök innehöll bland annat ett besök på arbetsmarknadsenheten och Activa. Där fick ministern en möjlighet att fördjupa sig i hur kommunen arbetar för en snabbare etablering på arbetsmarknaden och titta närmare på den dagliga verksamheten.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Camilla Fahlström

Avdelningschef arbete och tillväxt

042-640 08

camilla.fahlstrom@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-03-23
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer