Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Nu börjar vi vårstäda i kommunen

En vårbild från Åstorp.

Våren står runt hörnet, vilket betyder att vi nu börjar att städa i kommunen efter vintern. Onsdagen den 3 april påbörjas städningen tidigt på morgonen inne i centrala Åstorp.

Vi kommer att städa bort bland annat grus och löv från vinterhalvåret. Från klockan 06.00 på onsdag den 3 april kommer vi att fokusera på centrala Åstorp. Ljudet från maskinerna kan upplevas störande, men vi ber om förståelse för detta under morgonen då det underlättar arbetet när det är som minst trafik på gatorna.

När du vill veta mer, kontakta...

Tekniska kontoret

042-640 00

kommun@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-04-01
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer