Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Ny chef för Söderåsens räddningstjänst

Räddningstjänstchef

Kent Naterman blir ny chef för Söderåsens räddningstjänst.

Kent Naterman blir ny chef för Söderåsens räddningstjänst. Han tillträder sin tjänst den 1 augusti efter att ha varit chef för Räddningstjänsten i Trelleborg. 

Den 1 augusti börjar Kent Naterman sitt nya arbete på Söderåsens räddningstjänst. Sedan 13 år tillbaka har han varit chef i Trelleborg, Vellinge och Skurup. Han är bosatt i Lerberget och brinner för lagidrott och samarbete.


- Det ska bli väldigt spännande att få börja jobba på Räddningstjänsten Söderåsen. Jag har fått ett väldigt bra intryck så här långt och ser fram emot att bygga långsiktiga relationer och vara en del av en bra laganda där alla presterar och hjälps åt.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Räddningstjänsten Söderåsen

 

042-640 00

raddning@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-05-10
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer