Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Ny gång- och cykelväg vid Ji-tegatan och Annedalsgatan

Ny gång- och cykelbana

Foto: Jörgen Wallin

Sedan slutet på november bygger vi om för att göra det säkrare för dig som går och cyklar vid Ji-tegatan och Annedalsgatan.

Säkerheten för gång- och cykeltrafikanter längs Ji-tegatan och Annedalsgatan anses vara mycket låg. Därför satsar vi nu för att alla ska kunna ta sig säkert runt i området.

 

- Vi har fått till oss att det har varit flera mindre incidenter och känner därför att byggnationen av gång- och cykelvägen är nödvändig, säger Jörgen Wallin, teknisk chef på Åstorps kommun.

Arbetet påbörjades i slutet av november och går allt som planerat är arbetet klart under tidig vår 2019.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Jörgen Wallin

Teknisk chef

Kommunstyrelseförvaltningen

 

tel: 042-640 80

jorgen.wallin@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-12-04
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-13

  Björnekullaskolan bjöd på stämningsfullt luciatåg


  Lucior, tärnor, stjärngossar och tomtar radade upp sig under torsdagsmorgonen för traditionsenligt luciafirande på Kulturhuset Björnen. Tillsammans bildade de ett stämningsfullt luciatåg.
  » Läs mer


 • 2018-12-13

  Åstorps kommun lanserar e-tjänster


  Nu lanserar vi vår e-tjänstportal där e-tjänster och blanketter finns samlade inom olika ämnesområden. Via e-tjänsterna kan du sköta många av dina ärenden med kommunen digitalt och framför allt - när det passar dig!
  » Läs mer


 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer