Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Stort evenemang på Gamla torg - Allsång med Riksteaterföreningen Åstorp

Det har varit ett fullspäckat schema för de yngre nu i sommar. Här kommer något för de något äldre -- Allsång! Boka in torsdagen den 26 juli kl 19 om du inte redan gjort det. Fri entré!

Denna torsdag är det Albin Fredriksson med familj som gästar allsången. Den 9 augusti, samma tid och plats, kommer "Quidinge Country Rockers" med vår lokala Joyvoice som förband!

 

Vid regn flyttas arrangemanget till Kulturhuset Björnen, Åstorp.

 

De erfarna vet att man får ta med egen stol - sittplatserna som Riksteaterföreningen Åstorplänk till annan webbplats sätter ut räcker tyvärr inte till. Det kommer väldigt många besökare nämligen.

 

Evenemanget arrangeras av Riksteaterföreningen Åstorplänk till annan webbplats med Åstorps kommun som en av sponsorerna.

Allsång på torget, 26 juli 2018.
Senaste publiceringsdatum: 2018-07-20
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer