Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Tingdalsskolan-Björnås fyller 30 år

Tingdalsskolan-Björnås fyller 30 år!

Tingdalsskolan-Björnås fick en bamsekram av eleverna. Foto: Linda Eklund

Den 11 januari firade Tingdalsskolan-Bjärnås 30 år. Det firades av barn och personal och temat för dagen var 80-tal.

Tingdalsskolan öppnade 1989 och fick en tillbyggnad 1996. Det började med 72 elever på skolan och nu, 30 år senare, har skolan uppemot 220 elever.


Den stora dagen har haft temat 80-tal och personalen har varit utklädda med benvärmare, färgglada kläder, stora frisyrer och pärlhalsband. Även idrotten har gått i samma tema och inspirerats av gympalegenden Susan Lanefelt.


Eleverna har fått önska aktiviteter att fylla dagen med. Några av önskningarna var disco, sjunga, göra vågen, kolla på film och inte minst att ge skolan en stor bamsekram. De har även fått göra girlanger och skrivit fina ord om skolan på post-it lappar som hängts upp i matsalen.

 

 

 

Senaste publiceringsdatum: 2019-01-14
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer