Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Tjeckisk ungdomsorkester besöker Åstorp

Tjeckisk ungdomsorkester på besök i Åstorp

Den 8 september bjuds åstorpsborna på ett spännande besök! Då kommer den 40 medlemmar stora ungdomsblåsorkestern ”Big Band” från Tjeckien till oss i Åstorp.

De musikaliska ungdomarna kommer från byn Police nad Metuji och ingår i ortens egen kulturskola. Där går cirka 700 elever som studerar instrument, dans, drama, film och multimedia. Orkestern är på besök i Ängelholm och har ett utbyte med La Bamba Strings från kulturskolan i Ängelholm.

 

Nu har även vi i Åstorp möjlighet att lyssna på denna mäktiga upplevelse då ”Big Band” kommer att göra en picknick konsert vid Kulturhuset Björnen den 8 september klockan 18.00.

 

Konserten är gratis. Skulle det bli dåligt väder så hålls konserten inomhus.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Harriet Jönsson

Kulturskolechef

Åstorps Kommun

Fabriksgatan 21


Tel 042-642 46

harriet.jonsson@astorp.se


Senaste publiceringsdatum: 2017-09-01
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer


 • 2018-07-03

  Vi söker personer till en intervju


  Har du en intressant bakgrund? Ett intressant intresse, hobby eller livsstil som du gärna vill berätta för andra om för att inspierera? Då vill vi gärna prata med dig en halvtimme!
  » Läs mer


 • 2018-06-28

  Elcyklar som förändrar


  Nu är det dags för de med funktionshinder att få testa något livsförändrande. Nämligen elcyklar som öppnar nya möjligheter till omsorg och skapar gemenskap.
  » Läs mer