Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Unga i Åstorp lär sig företagande i Ung drive

Foto: Tor Hansson, Forza of Sweden

Unga Åstorpsbor kan kamma hem SM i ungt företagande!

I helgen avgörs SM i företagande för unga efter sommarens Ung Drive i Åstorp. Vi håller tummen för Noel, Viktor och Mohammed från Åstorp som är med och tävlar!

Noel Stålhandske, Viktor Lehmann och Mohammed Amiri från Åstorp ägnade sommaren att driva företaget One i satsningen Ung Drive. Nu har de chans att vinna hem SM i ungt företagande i helgen den 19/8 - 20/8 när tävlingen avgörs i Gnosjö! Tävlingen går bland annat ut på att hitta lösningar på företagsproblem som man stöter på när man driver en verksamhet.

 

Affärsidén som de har byggt sitt företag One på handlar om att tillverka T-shirts med antirasistiska budskap. Under sommaren fick de stöd i att, med hjälp av Ung Drive i Åstorp, driva företaget.

 

Vi håller alla tummar för er i helgens tävling! Stort lycka till!


När du vill veta mer, kontakta...

Susann Cardell

Näringslivsutvecklare

Åstorp kommun

Tel: 042-64383

susann.cardell@astorp.se

www.astorp.selänk till annan webbplats


Senaste publiceringsdatum: 2017-08-18
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer


 • 2018-07-03

  Vi söker personer till en intervju


  Har du en intressant bakgrund? Ett intressant intresse, hobby eller livsstil som du gärna vill berätta för andra om för att inspierera? Då vill vi gärna prata med dig en halvtimme!
  » Läs mer


 • 2018-06-28

  Elcyklar som förändrar


  Nu är det dags för de med funktionshinder att få testa något livsförändrande. Nämligen elcyklar som öppnar nya möjligheter till omsorg och skapar gemenskap.
  » Läs mer