Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Utegymet i Perslund står klar, till våren väntar invigning

Foto: Linda Haddemo, Åstorps kommun

Utegymet i Perslund står färdigt!

Trots bistert väder är det nu fritt fram för de som vill passa på att träna ute i natursköna Perslund. Invigningen sker med pompa och ståt till våren!

Utegymet i Perslund står klart och består av utrustning i naturmaterial där du kan träna hela kroppen. Området är belyst så att du kan träna när du vill fram till klockan 22.30.

 

När vårsolen tittar fram är tanken att vi ska inviga utegymet med pompa och ståt i Perslundsparken – och det gör vi gärna tillsammans med dig!

 

Men till dess är det alltså fritt fram att träna och hålla formen i vårt nya, fina gym.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Pelle Hiller

Chef Fritidsenheten

Åstorps Kommun

0734 17 52 94

 

per-ola.hiller@astorp.se


Senaste publiceringsdatum: 2018-01-31
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer