Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Välkomna till årets sista Allsång på Torget!

Torsdagen den 9 augusti besöks torget av Quidinge Country Rockers med Joyvoice som förband.

Tiden är kl 19:00 och platsen Gamla torg i Åstorp.

 

Vid regn flyttas arrangemanget till Kulturhuset Björnen, Åstorp.

 

De erfarna vet att man får ta med egen stol - sittplatserna som Riksteaterföreningen Åstorplänk till annan webbplats sätter ut räcker tyvärr inte till. Det kommer väldigt många besökare nämligen.

 

Evenemanget arrangeras av Riksteaterföreningen Åstorplänk till annan webbplats med Åstorps kommun som en av sponsorerna.

Senaste publiceringsdatum: 2018-08-02
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer