Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Varför är det bra att ha Mobilt bankID?

Mobil

Foto: Linda Haddemo

 

Med Mobilt BankID kan du snabbt och säkert legitimera dig digitalt, exempelvis när du ska swisha, deklarera eller använda dig av kommunens e-tjänster. Besök Medborgarkontoret under All digital week för att lära dig mer!

Välkommen till medborgarkontoret och ta del av information om hur Mobilt BankID fungerar.

 

Vi berättar hur du går till väga för att skaffa Mobilt BankID och betalningstjänsten Swish. Vi delar även ut informationsmaterial på plats om hur du kommer igång.


Varmt välkommen!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Medborgarkontoret

 

tel: 042-640 00

medborgarkontoret@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-03-27
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer