Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Kontaktperson

Att bara umgås kan betyda mycket för någon annan. Foto: Armistead Booker

Vill du göra skillnad för människor i Åstorps kommun?

Just nu söker Åstorps kommun kontaktpersoner åt unga eller vuxna. Som kontaktperson blir du ett viktigt och uppskattat stöd för en medmänniska och får glädje och livserfarenhet tillbaka.

Åstorps kommun söker kontaktpersoner åt unga eller vuxna med social problematik eller som har någon form av funktionsnedsättning. Tillsammans gör ni regelbundet aktiviteter som att promenera, fika, träna eller går på bio.


För att vara kontaktperson behövs ingen särskild utbildning. Det viktiga är att du är stabil och har tid, plats och engagemang för att engagera dig i en medmänniska.


Du får arvode och ersättning för de aktiviteter som genomförs.

 

Läs mer och skicka in en intresseanmälan här.

 

När du vill veta mer, kontakta...


Lena Karolidou

Handläggare

Socialförvaltningen

 

tel: 042-640 83

lena.karolidou@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-10-09
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-08-20

  Medborgardialoger för ett tryggare Åstorp


  Kommunen arbetar tillsammans med polisen för att öka tryggheten i Åstorps kommun. Under tre tillfällen i september anordnas medborgardialoger på olika platser där du som medborgare får möjlighet att svara på frågor kring trygghet och säkerhet.
  » Läs mer


 • 2019-08-20

  Invigning Arboretum Circle of Life


  Idag invigdes Arboretum Circle of Life Åstorp med pompa och ståt. I arboreumet har 55 träd och buskar planterats för att sprida kunskap om Söderåsens natur och fungera som en entré till Skåneleden och Söderåsen. 
  » Läs mer


 • 2019-08-16

  Årets trygghetsmätning


  Nu är det dags för Åstorps kommun att tillsammans med Polismyndigheten genomföra den årliga lokala trygghetsmätningen. Totalt får 900 medborgare i åldern 16-85 år i Åstorps kommun möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde.
  » Läs mer