Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Val hösten 2018 ansök om att bli valförrättare

Illustration hämtad från Valmyndigheten

Vill du jobba med valet i höst?

Valet i höst närmar sig och nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss under valdagen.

 

Inför höstens val söker vi valförrättare. I denna roll har du en viktig ”spindeln i nätet” funktion då du under valdagen utför olika arbetsuppgifter runt om i våra vallokaler. Det kan exempelvis röra sig om att svara på praktiska frågor, lämna ut valkuvert eller ta emot- och räkna röster.

 

Innan valdagen får du en utbildning av oss och denna tar ett par timmar. Både under utbildningen och under valdagen så utgår det timarvode till våra valförrättare.

 

Så – är du över 18 år, noggrann, tycker om att hjälpa andra, träffa nya människor och är intresserad av samhälls- och demokratifrågor? Då är du varmt välkommen med din anmälan att bli en av våra valförrättarelänk till annan webbplats!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Merih Özbalci
Administrativ chef/Kommunjurist/Kommunsekreterare
Åstorps kommun
Tel. 042 – 640 13

merih.ozbalci@astorp.se
www.astorp.selänk till annan webbplats

Senaste publiceringsdatum: 2018-02-21
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-20

  Stort evenemang på Gamla torg - Allsång med Riksteaterföreningen Åstorp


  Det har varit ett fullspäckat schema för de yngre nu i sommar. Här kommer något för de något äldre -- Allsång! Boka in torsdagen den 26 juli kl 19 om du inte redan gjort det. Fri entré!
  » Läs mer


 • 2018-07-19

  Fortsatt eldningsförbud i Åstorp


  Den senaste tidens sommarvärme och solsken innebär att det är extremt torrt i markerna och därmed stor risk för antändning och brandspridning i terrängen. Den 14 april utfärdades eldningsförbud i kommunen och det gäller fortfarande.
  » Läs mer


 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer