Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Välkommen till biblioteket!

Pågående och kommande evenemang på biblioteket

» Till Evenemangskalendern » Tipsa

Biblioteken i Åstorp är mötesplatser som alla är välkomna till! Här har du tillgång till ett stort utbud av böcker, tidningar, tidskrifter, filmer, musik, ljudböcker och e-böcker.


Vi erbjuder olika evenemang som filmklubb för vuxna och minibio för barn, utställningar av olika slag, författarbesök och familjedagar med aktiviteter för stora och små.


Botanisera bland hyllorn i egen takt, ta en titt i konsthallen, använd vårt trådlösa nätverk med din egen dator, eller koppla av med en kopp kaffe.

 

Meröppet på Åstorps och Kvidinge bibliotek

Välkommen att registrera dig som meröppet-låntagare! Det innebär att du får tillgång till biblioteket även utanför de bemannade öppettiderna. Det meröppna biblioteket öppnar varje dag kl 06:00 och stänger kl 22:00. Denna möjlighet finns både på Åstorps och Kvidinge bibliotek.

 

Under meröppet-tid kan du bland annat låna och lämna böcker, hämta beställt material, läsa tidningar och använda dator och wifi.

 

Om du behöver hjälp av personal hänvisas till bemannad öppettid.


Bibliotek Familjen Helsingborg

Biblioteken i Åstorps kommun ingår i Bibliotek Familjen Helsingborg. Elva kommuner har gemensam bibliotekskatalog, hemsida och lånekort. På den gemensamma hemsidan hittar du aktuell information om såväl biblioteken i Åstorp som de övriga tio kommunbiblioteken i samarbetet.


Bor du i någon av kommunerna som ingår i Familjen Helsingborg kan du låna, hämta och lämna tillbaka på det bibliotek som passar dig bäst. Du kan också enkelt reservera böcker och andra medier på hemsidan.

Bibliotek Familjen Helsingborglänk till annan webbplats

Senaste publiceringsdatum: 2019-09-25
Sök på hela astorp.se
Kontakt

Eskil Rönnberg

Bibliotekschef

eskil.ronnberg@astorp.se

042-641 39


Huvudbibliotek
Storgatan 28
265 80 ÅSTORP
042-642 20
Fax. 042-579 01 

biblioteket@astorp.se

Läs vidare
Åstorps bibliotek på facebook