Motion och fritid

Åstorps kommun har ett flertal idrottsanläggningar både inomhus och utomhus.

Åstorps kommun arbetar för ett rikt och varierat utbud av god kvalitet och ansvarar för uthyrning, drift och bemanning av vissa anläggningar.

Vårt mål är att erbjuda föreningar och allmänhet sport- och rekreationsanläggningar med hög tillgänglighet och kvalitet.

Lokalbokningen delvis stängd under sommaren 2021

På grund av semester, underhåll och byte av bokningssystem kommer lokalbokningen i Åstorps kommun att stänga under ett antal veckor under sommaren 2021. Vad som gäller för bokning av kommunens olika lokaler kan du se nedan.

Kulturhuset Björnen är helt stängt för verksamhet under v. 27-31, måndag 5 juli – söndag 8 augusti.

Redan inbokade aktiviteter kan genomföras, men inga nya aktiviteter eller möten kan bokas in under denna period. Detta på grund av installation av ny teknik i huset.

Alla idrottshallar är stängda mellan v. 25-31, det är endast Sporthallen som är bokningsbar denna period.

Lokalbokningen är helt stängd v. . 29-31, måndag 19 juli – söndag 8 augusti, så vill ni boka något för denna perioden i Sporthallen måste er bokningsförfrågan kommit in senast den 15 juli.

Lokalbokningen för alla lokaler öppnar igen måndag 9 augusti.

Aktuellt på kultur och fritid

Restriktioner med anledning av covid-19

Läs våra nuvarande restriktioner via länken nedan.

Vi bygger en MTB-bana i Hyllinge

Boka en anläggning

Om du vill boka någon av kommunens lokaler så kan du antingen skicka en bokningsförfrågan via vårt bokningssystem eller skicka e-post till lokalbokningen.

Nytt bokningssystem på gång sommaren 2021

Under sommar och tidig höst installerar vi ett nytt bokningssystem. Fram tills det att systemet är installerat och klart går det endast att skicka bokningsförfrågningar via mail.

Senast ändrad • 2021-07-05