Kvidinge friluftsbad

Kvidinge friluftsbad har stängt för säsongen 2022.

Om Kvidinge Friluftsbad

På friluftsbadet finns en 25 metersbassäng, en barn- och undervisningsbassäng och en plaskdamm för de minsta barnen. Temperaturen i badet är mellan 25 och 26 grader.

På badet finns även en kiosk med försäljning av glass, dryck, kaffe och fika. Kiosken är öppen när badet är öppet. Du kan även låna böcker och tidningar från biblioteksvagnen.

Ordningsregler för Kvidinge friluftsbad

 Eget ansvar och hänsyn till andra
På friluftsbadet finns alltid badvärdar som ser till att det är ordning och reda. Det är dock viktigt att veta att du alltid badar under eget ansvar. Tänk på att följa regler och ta hänsyn till andra badgäster.

Klädsel
Här badar vi alla med badkläder. Privata kläder (ex underkläder) under badbyxor/baddräkt är inte tillåtet. För små barn är badblöja tillåtet.

Barn på badet
Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn. Lämna aldrig ett barn utan uppsikt.

Barn under 10 år ska av säkerhetsskäl alltid ha sällskap av en vuxen som ansvarar för barnet. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighet är 200 meter.

Rökning och alkohol
Rökning på Kvidingebadet är förbjudet. Rökning får ske på anvisad plats utanför badområdet. Alkoholhaltiga drycker får inte tas med in på området.

Hundar
Hundar får inte medtas in på badet.

Begränsat antal besökare
Vi har begränsat antalet besökare till max 500 personer som får vara på badet samtidigt.

Vi säljer säsongskort som vanligt men vill uppmärksamma dig om att vi inte kan släppa in dig om gränsen för maxantalet har uppnåtts, trots att du har säsongskort. Tänk på att vara ute i god tid speciellt under varma dagar då badet är välbesökt.

Omklädningsrum och bastu
Omklädningsrummen är avsedda för ombyte och dusch före och efter bad. Bastun hålls öppen under solfria dagar samt för motionssimningen.
Omklädningsrummen och bastun är inte uppehållsrum eller en lekyta. Badvärdar kontrollerar omklädningsrummen och bastu kontinuerligt. Bastun öppnas av badvärdarna.

Entrépriser

Entrébiljett

Pris

Vuxen

30 kronor

Barn och ungdom 4-18 år

15 kronor

Pensionär under 70 år

15 kronor

Pensionär 70+ år

Fri entré

Skolor och barnomsorg inom Åstorps kommun

Fri entré

Säsongskort vuxen

400 kronor

Säsongskort ungdom upp till 18 år och pensionär under 70 år

250 kronor

10-kort ungdom upp till 18 år och pensionär under 70 år

100 kronor

10-kort vuxen

250 kronor

 


Kontakt

Senast ändrad • 2022-08-26

Kontakt