Kvidinge friluftsbad

På friluftsbadet finns omklädningsrum, bastu, en 25 metersbassäng, en barn- och undervisningsbassäng och en plaskdamm för de minsta barnen.
Aktiviteter som erbjuds är klätterstenar (bouldersten), beachvolleyboll, fotboll och ett utegym. Bollar, vattenleksaker mm lånar vi ut till alla besökare. Du kan låna böcker och tidningar från bad-biblioteket eller bara bada och sola.
På badet finns även en kiosk med enklare försäljning. Kiosken är kontantfri och betalning sker med swish eller kort.


Vuxna

30 kr

Barn och ungdomar 4-18 år

15 kr

Pensionär under 70 år

15 kr

Pensionär över 70 år

Fritt inträde

Skolor / Barnomsorg Åstorps kommun

Fritt inträde

Säsongskort vuxen

400 kr

Säsongskort Barn och ungdomar samt pensionär under 70 år

250 kr

10 kort Barn och ungdomar samt pensionär under 70 år

100 kr

10 kort vuxen

250 kr

Eget ansvar och hänsyn till andra
På friluftsbadet finns alltid badvärdar som ser till att det är ordning och reda. Det är dock viktigt att veta att du alltid badar under eget ansvar. Tänk på att följa regler och ta hänsyn till andra badgäster.

Klädsel
Här badar vi alla med badkläder. Privata kläder (ex underkläder) under badbyxor/baddräkt är inte tillåtet. För små barn är badblöja tillåtet.

Barn på badet
Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn. Lämna aldrig ett barn utan uppsikt.

Barn under 10 år ska av säkerhetsskäl alltid ha sällskap av en vuxen som ansvarar för barnet. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighets kravet är 200 meter.

Rökning och alkohol
Rökning på Kvidingebadet är förbjudet. Rökning sker på anvisad plats utanför badområdet. Alkoholhaltiga drycker får inte tas med in på området.

Hundar
Hundar får inte medtas in på badet.

Begränsat antal besökare
Vi har begränsat antalet besökare till max 500 personer som får vara på badet samtidigt.

Vi säljer säsongskort som vanligt men vill uppmärksamma dig om att vi inte kan släppa in dig om gränsen för maxantalet har uppnåtts, trots att du har säsongskort. Tänk på att vara ute i god tid speciellt under varma dagar då badet är välbesökt.

Omklädningsrum och bastu
Omklädningsrummen är avsedda för ombyte och dusch före och efter bad. Bastun hålls öppen under solfria dagar samt för motionssimningen.
Omklädningsrummen och bastun är inte uppehållsrum eller en lekyta. Badvärdar kontrollerar omklädningsrummen och bastu kontinuerligt. Bastun öppnas av badvärdarna.

Sommarsimskola, sidan uppdateras

Kontakt

Senast ändrad • 2023-01-25

Kontakt