Polisstationen i Åstorp har öppnat igen

Bilden visar entrén till polisstationen i Åstorp

Under pandemin har receptionen på polisstationen i Åstorp inte haft öppet med hänsyn till smittorisken. Sedan de nya rekommendationerna infördes har Åstorps polisstation återigen öppnat receptionen mellan 9 och 15 varje tisdag.

Beslutet att inte bemanna receptionen på Åstorps polisstation togs under pandemin. Beslutet grundades i att poliskontoret har personal från en annan station som kommer och bemannar receptionen varje vecka, vilket ansågs utgöra en smittorisk utifrån dåvarande rekommendationer. I stället har polisen under denna period haft ett mobilt poliskontor på plats på torget varje tisdag för att kunna erbjuda en del av servicen som receptionen tillhandahåller medborgarna. Nu är receptionen återigen öppen, något som både vi i kommunen och polisen är glada över.

– Vi är väldigt glada att vi återigen har öppnat upp receptionen i Åstorp och kan erbjuda våra medborgare personlig service! Varmt välkomna att besöka oss på tisdagar mellan 09.00 och 15.00, säger Amelie Wångklev, kommunpolis i Åstorp.

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2021-11-22

Kontakt