Kontakta kommunen

När du behöver kontakta kommunen så vänder du dig till kundtjänst. Oavsett vad du behöver hjälp med så arbetar kundtjänst för att hjälpa dig på bästa sätt eller se till att du kommer fram till rätt person.

Kundtjänst är placerad på Medborgarkontoret och det går bra att besöka, ringa, skicka e-post eller brev till oss. Vi är även tillgängliga via Facebook.

Gör en felanmälan eller lämna en synpunkt

Vi tar gärna emot synpunkter på kommunens tjänster och service, vad vi gör bra och hur vi kan göra Åstorp bättre. Du kan till exempel höra av dig till oss med sådant som rör gator, parker, skola, kultur, fritid och omsorg. Har du synpunkter gällande gata, park och trafik lämnar du den via felanmälan.

Felanmälan gör du när något inte uppfyller sin funktion, är trasigt eller kräver akut underhåll på grund av skador. Exempelvis kan du felanmäla en trasig lampa, nedskräpning, felparkering, halka eller skadegörelse.

Gata och park

Akuta skador på gata eller i park under kvällar och helger anmäls till tekniska kontorets jourtelefon 073-417 52 11.

Kommunens fastigheter

Vid akuta skador på kommunens fastigheter ringer du Kvidingebyggens jourtelefon 0708-276276.

Besök Kundtjänst på Medborgarkontoret

Kundtjänst arbetar på Medborgarkontoret och är alltid redo att hjälpa dig rätt i kommunen. På Medborgarkontoret kan du till exempel få hjälp med att ansöka via e-tjänster, hämta blanketter eller lämna in dokument till en handläggare.

Medborgarkontorets öppettider

Dag

Tid

Måndag-onsdag08:00-16:00
Torsdag08:00-17:00
Fredag08:00-15:00


Kontakt

Senast ändrad • 2023-06-09

Kontakt