Arena Åstorp står klar i augusti

Bild

Arena Åstorp är en storsatsning på idrott och evenemang i kommunen och har varit efterlängtad i många år av både föreningsliv och skolor. Därför är det glädjande att det är dags för invigning den 20 augusti.

Arenan har en publikkapacitet på 1200 personer. Hallen rymmer två stycken fullstora hallar och är föränderlig för att kunna hantera både den vardagliga idrotten samtidigt som det finns möjlighet att anordna större evenemang.

— Det är en viktig milstolpe för vår kommun och kommer skapa förutsättningar för de lokala ungdomsföreningarna att utvecklas och växa, säger Jonas Jönsson, kommunchef i Åstorps kommun.

Idrottshallen ligger centralt i Åstorp och är placerad i anslutning till kommunens ishall och idrottsplats, vilket möjliggör att vi kan samla de flesta idrotter på området.

Invigning av Arena Åstorp

Varmt välkommen på invigningen den 20 augusti 2022. Invigningsceremonin pågår mellan klockan 15.00-16.00.

Det blir en heldag med fokus på hela vårt föreningsliv och dess ungdomsverksamhet. Det kommer anordnas aktiviteter med diverse idrotter som avslutas med invigningsceremoni och därefter en innebandymatch på seniornivå.

Fasad Arena Åstorp

Fasaden ut mot fotbollsplanerna.

Hallen

Arenan har en publikkapacitet på 1200 personer.

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-06-17

Kontakt