Invigning av trivselplats i västra Hyllinge den 9 september

Bild

Fredagen den 9 september klockan 10:00 blir det invigning av trivselplats för hussar, mattar och deras fyrbenta vänner i västra Hyllinge. Trivselplatsen ligger i ett grönområde i västra Hyllinge nära handelsområdet fast på andra sidan om Ådalsvägen. Det är lätt att ta sig till området till fots, och ligger även intill hållplatsen Hyllingetorget.

Trivselplatsen kommer att invigas av Ronny Sandberg (S) med bandklippning. Hundägare och allmänheten är givetvis välkomna att titta förbi och vara med på invigningen. Trivselplatsen går bra att använda av hundar och hundägare från och med den 9 september klockan 10:00.

Placering av rastgård i Hyllinge

Mellan den 20 oktober till 17 november 2021 fanns det möjlighet att tycka till om vart ett rekreationsområde för hundar och hundägare skulle placeras i Hyllinge. Valet stod mellan tre platser: Folkets hus, västra Hyllinge och Parkbyn. Flest röstade för en placering i västra Hyllinge. Tekniska kontoret tog fram ett förslag med en stor öppen yta att springa på samt föremål och redskap att utföra tricks på. Under sommaren har det byggts fram en trivselplats som nu invigs fredagen den 9 september.

Välkomna!

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-09-08

Kontakt