Informationsmöte om destination Rönne å och Ringsjön

Bild Rönne Å och Ringsjö

Nu satsar kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm på ett gemensamt destinationsprojekt. Rönne å och Ringsjön ska bli en självklar plats för naturturism och upplevelser och som företagare inom besöksnäringen kan projektet ge dig chans att utveckla din verksamhet. Välkommen på ett digitalt möte för information om projektet onsdagen den 26 oktober!

Projektidén för destination Rönne å och Ringsjön är att skapa en plats för naturturism och upplevelser och är ett samarbete mellan ovan nämnda kommuner. Projektet är en fortsättning på Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie Länk till annan webbplats., som har bedrivits mellan 2019-2022.

Under projekttiden 2022-2023 ska besöksplatser identifieras och skyltas upp, en webbplats och en interaktiv karta ska tas fram och ett hållbarhetskoncept ska utvecklas. Utöver detta ska även en fototävling för amatörfotografer med efterföljande utställning arrangeras.

Några av de önskade effekterna är att företag inom besöksnäringen ska få en chans att utveckla sina samarbeten och bredda sitt utbud, eller helt enkelt inspireras och få kunskap för att bli ännu bättre på det som görs idag.

Informationsmöte om projektet

För att vi ska kunna driva projektet så att företag och föreningar gynnas är ditt engagemang, din kunskap och dina önskemål viktiga, så ta chansen att få reda på mer om vad projektet innebär.

Datum: 2022-10-26

Tid: kl 14.00-14.45

Anmälan sker via länken:

Välkommen!

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-10-19

Kontakt