Aktiviteter för en meningsfull vardag

Deltagare på tipsrundan uppe på Björnås

Deltagare på tipsrundan uppe på Björnås

Visste du att kommunenens frivilligverksamhet arrangerar olika aktiviteter för dig som är i behov av social gemenskap? På aktiviteterna kan du träffa nya vänner att umgås med eller för att bara komma ut och göra något meningsfullt.

I början av oktober samlades 10 deltagare för en härlig promenad uppe på Björnås i ett fantastiskt höstväder. Friluftsfrämjandet hade förberett med tipspromenad på ca 2 km med efterföljande fika. Naturligtvis blev det prisutdelning; choklad från Anton Berg och Cloetta. Efteråt informerade kommunens aktivitetssamordnare om hur man kan förhindra fallolyckor och avslutade med några enkla balansträningsövningar.

Aktiviteter på träffpunkterna

På kommunens tre träffpunkter arrangeras det varje vecka olika aktiviteter. Varje månad presenteras ett nytt program på hemsidan för kommande aktiviteter på träffpunkterna.

Följande träffpunkter finns i kommunen:

  • Träffpunkt Trädgårdsgatan 15, Åstorp (före detta Frivilligcentralen)
  • Träffpunkt Rönnåsen, Pelarsalen, Tvärgatan 1, Kvidinge
  • Träffpunkt Punkthuset, Hemgatan 11, Åstorp

På träffpunkterna kan du få möjlighet till en stunds gemenskap. Aktivitetsutbudet anpassas efter gästernas önskemål och behov. Det kan exempelvis vara musik, utflykter, föredrag, bingo, spel och kreativt skapande.

Vill du arrangera aktiviteter?

Har du önskemål om aktiviteter eller vill hjälpa till att arrangera aktiviteter kan du kontakta aktivitetssamordnarna för mer information. Kundtjänst 042-640 00 eller direkt jessica.hall@astorp.se, 042-641 62 eller ellen.van.meurs.savbrant@astorp.se, 042-644 06.

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-10-25

Kontakt