Välkommen till Återbrukets julmarknad med start den 14 november

Bild

Mellan den 14 till 23 november anordnar Arbetsmarknadsenheten en julmarknad i hörnlokalen på Bangatan 11. Alla julsaker kommer att kosta 10 kronor styck.

Utbudet på marknaden har sorterats av ungdomar mellan 16–20 år som deltar i Höstjobb 2022, ett samarbetsprojekt mellan Arbetsmarknadsenheten och Vuxenutbildningen. Projektet möjliggörs med medel från Arbetsförmedlingen och ungdomarna arbetar mot lön.

Alla varor kommer att kosta 10 kronor styck. De insamlade pengarna går till Arbetsmarknadsenheten, precis som när du handlar på butiken Återbruket.

Så går det till

Marknaden öppnar den 14 november och håller öppet måndag – torsdag mellan 11:00 – 14:00. Skyltar kommer att sättas upp på Bangatan 11 så att du hittar rätt.

Maxantal kunder per insläpp: 10 personer i 10 minuter. Observera att varje kund får köpa max 10 varor per gång.

I hörnlokalen kommer summan av inköpen att räknas samman vid ett bord och varorna läggas i en papperspåse. Påsen förses med en siffra och samma siffra får du som kund på en papperslapp tillsammans med hur mycket du ska betala.

Du går sedan in i huvudbutiken med din papperslapp och betalar i kassan det belopp som står på lappen. Betalning görs via kort eller Swish. När du betalat återvänder du till hörnlokalen och uppvisar ditt kvitto och papperslappen med siffran för att få ut dina julsaker.

Observera! Butiken kan komma att stänga ner före den 23/11 om julsakerna i hörnlokalen tar slut.

Stora Återbruksbutiken kommer att hålla öppet som vanligt.

Välkomna!

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2023-05-08

Kontakt