Vintersalong – en möjlighet för dig som invånare att ställa ut din konst i Åstorps konsthall!

Bild

Åstorps konsthall bjuder in till utställningen Vintersalong där alla som är boende i kommunen och skapar konst får möjlighet att ställa ut sina verk.

Alla intresserade i kommunen är välkomna att delta på Åstorps konsthalls utställning: Vintersalong.

– Vi vill lyfta skapandet för skapandets skull och alla som vill får vara med – inga rätt eller fel finns och konsten kommer varken att bedömas eller vara till försäljning, säger Gertrud Alfredsson, konstansvarig i Åstorps kommun, och fortsätter:

– Vintersalong är en möjlighet för dig som ägnar dig åt skapande och vill visa upp ett av dina verk, vi ser utställningen som en hyllning till våra kreativa invånare, säger Gertrud.

Deltagande konstnärer välkomnas till en festlig invigning och fika i den 3 december mellan klockan 12.00 och 14.00. Efter vernissagen följer vi bibliotekets ordinarie öppettider för besökare som vill komma och kolla på utställningen. Utställningen pågår fram till den 12 januari.

Följande regler gäller:

  • Medverkan på utställningen är öppen för alla boende i Åstorps kommun
  • Fri teknik
  • Max ett verk per deltagare får ställas ut
  • Verket får inte vara större än ett A4-ark med hänganordning
  • Märk ditt verk med namn och kontaktuppgifter

Var och när kan jag lämna in min konst?

Inlämning sker på Åstorps bibliotek fredagen den 25 november där en kvittens skrivs på ditt verk. Tiden för inlämning är 10.00-12.00 och 13.00-15.00. Du lämnar ditt konstverk till Gertrud Alfredsson. Efter avslutad utställning hämtar du sedan upp ditt konstverk igen den 13 januari i konsthallen på Åstorps bibliotek mellan 13.00 och 17.00.

Vi ser fram emot att ta del av era konstverk!

För mer information, vänligen kontakta Gertrud Alfredsson,

E-post: konsten@astorp.se eller telefon: 0722468255

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2023-05-11

Kontakt