Region Skåne stöttar Skånes företag med energikrisen

Energirådgivning

Många företag i Skåne oroas när energipriserna i södra Sverige skjuter i höjden. Därför öppnar Region Skåne en företagsakut som samlar stöd till det skånska företagen. Region Skåne kommer arrangera digitala informationsträffar och finansierar insatser i form av ökad rådgivning och checkar för energieffektivisering.  

Men energieffektiviserande åtgärder är inte alltid tillräckligt i det akuta läget. Region Skåne medfinansierar Almi Skåne som erbjuder företag att se över sin verksamhet med en företagsrådgivare. För att se över områden där det kan finnas möjligheter att öka intäkter eller sänka kostnader.

Välkommen till digital informationsträff med chans att ställa egna frågor

Region Skåne arrangerar veckovis digitala informationsträffar där energi- respektive företagsexperter från Energikontoret Skåne, och Almi Skåne berättar och svarar på frågor. Det första tillfället är 17 november kl 10-11. Mer info och anmälan:

Sök en hållbarhetscheck för att energieffektivisera företaget

Hållbarhetschecken kan finansiera 50% av en expert som ger stöd i att energieffektivisera företaget eller göra en energikartläggning. Läs mer om det här:

 

Läs mer på Företagsakuten:

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-11-15

Kontakt