Stor fotbollscup anordnas på Arena Åstorp i mellandagarna

Fotbollscup

Under mellandagarna arrangerar Åstorps FF fotbollscupen KVB-cupen för 39:de året i rad. Cupen ska i år spelas på Arena Åstorp. KVB-cupen är en stor cup med hela 116 matcher och 70 olika lag.

Under mellandagarna 26 december till 30 december arrangeras KVB-cupen av Åstorps FF på Arena Åstorp, Trädgårdsgatan 63. Detta är 39:de året i rad som Åstorp FF arrangerar en fotbollscup om man bortser från pandemiåren. Namnet på cupen har varierat under alla dessa år men i år heter den alltså KVB-cupen. Det är en väldigt stor cup med hela 116 matcher och 70 olika lag. Cupen har ett stort sentimentalt värde för föreningen då den har spelats i nästan 40 år men är även en stor inkomstkälla för Åstorps FF.

Tidigare år har cupen arrangerats i den klassiska sporthallen och tanken var att den skulle göras det även i år, men Åstorps FF fick en förfrågan av fritidsenheten om de i stället ville arrangera cupen på Arena Åstorp. Efter lite övervägningar valde Åstorps FF att arrangera cupen på Arena Åstorp som är en mycket större och bättre arrangemangshall.

—Vi har förstått att detta är första riktigt stora arrangemanget i nya evenemangshallen, så det ska bli kul och spännande och se hur vi kan sy ihop det. Vi tackar för förtroendet och ska göra vårt yttersta för att marknadsföra Åstorps Kommun på bästa vis, säger Andreas Johansson, ordförande i Åstorps FF.

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2022-12-20

Kontakt