Snart startar en ny omgång av kursen ett Aktivt Föräldraskap

Flicka som leker med sina föräldrar.

Åstorps kommun startar en ny omgång av kursen ett Aktivt Föräldraskap för dig med barn som är mellan 5-12 år. Kursen ger dig som förälder verktyg att underlätta föräldrarollen genom att förstå ditt barns behov och beteende.

Aktivt Föräldraskap är för dig som vill utveckla ditt föräldraskap, önskar en smidigare vardag med färre konflikter samt stärka relationen och samhörigheten i familjen. Du får ta del av ett positivt förhållningssätt som bygger på ömsesidig respekt och sätter självkänslan i centrum. Förhållningssättet bygger på att barn ska växa upp med en god självkänsla, utveckla ett gott självförtroende, ett gott mod, kunna samarbeta och ta ansvar. Kursen är för dig som vill vara en trygg vuxen, ha inspiration, utveckla konkreta färdigheter och stärka din relation till ditt barn.

Kursen startar torsdagen den 27 april och är under kvällstid. Kursen består av 18 kurstimmar, 6 tillfällen a 3 timmar. Kursen varvar teori, filmklipp, dialog, reflektionstid, erfarenhetsutbyte och övningar. Kursen är gratis.

När: Torsdag 27/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6, 6/7

Tid: Klockan 17.30-20.30

Plats: Kvidinge familjecentral Skolgatan 6, Kvidinge

Anmälan

Det finns ett begränsat antal platser och turordning tillämpas. Du som får plats på kursen kommer bli kontaktad. Vi ber dig respektera tiderna och närvara vid kurstillfällena. Deltar du fyra av sex gånger får du ett kursintyg.

Anmälan sker till Maria Andersson via mejl: maria.andersson2@astorp.se

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2023-04-12

Kontakt