Välkomna på nationaldagsfirande i Perslund den 6 juni

nationaldagsfirande i Perslund

Kom och fira Sveriges nationaldag i Perslund! Vi har ett härligt program framför oss med både traditionella och nya inslag.

Klockan 13:00 inleder vi firandet med musik framfört av Åstorps Musikkår och flagghissning.

Därefter fortsätter festligheterna med roliga aktiviteter för alla åldrar!

Lyssna till kommunstyrelsens ordförande Peter Lindbergs tal och var med när Åstorps kommuns kulturpris och kulturstipendier delas ut. Lions Club kommer även att dela ut stipendier och vi får vara med vid den högtidliga medborgarskapsceremonin för nya svenska medborgare. Missa inte heller Tvåornas kör, som fyller hela Perslund med sång!

Ta chansen att träffa delar av vårt lokala föreningsliv hos Fritidsbanken, Åstorps Björnboulare, Åstorp Taekwondo och Åstorps Riksteaterförening. Läs och pyssla tillsammans med Åstorps bibliotek och Åstorps kommuns konstverksamhet, där de första besökarna får en goodiebag. Begränsat antal - först till kvarn gäller! Passa även på att njuta av hembakad fika från Åstorps hembygdsförening

Kan du inte vara på plats? Då finns möjligheten att ta del av hela arrangemanget på Åstorps kommuns YouTube-kanal. Följ länken nedan för att komma till firandet:

Livesändning av nationaldagen i Åstorp 2023 - Youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka in i kalendern, sprid ordet och kom och fira tillsammans med nära och kära i vackra Perslund!

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2023-05-25

Kontakt