Fritidsbanken flyttar ut till Kvidinge under sommaren!

Pumptrackbana i Kvidinge

Under vecka 26 till 31 kommer Fritidsbanken i Åstorp flytta ut en del av sin verksamhet till utegymmet vid Kvidinge Friluftsbad. Här kommer du kunna låna sport- och friluftsprylar helt gratis under dagtid.

Fritidsbanken kommer att vara på plats i Kvidinge mellan 11:00-17:00 under vardagar. Där kommer du hitta allt ifrån inlines, boxningssäck, styrketräningsredskap och mycket mer. Den uppskattade pumptruckbanan är även på plats. En pumptrackbana är en typ av bana där du med hjälp av din rörelseenergi ”pumpar” dig framåt istället för att trampa med din cykel. Förutom att cykla i pumptrackbanan kan den även användas för skateboard, kickbike och inlines. Fritidsbanken finns på plats och har kickbikes med mera för utlåning.

Gratis snabblån till alla

I Kvidinge kommer alla att få möjlighet till snabblån helt gratis. Snabblån innebär att du kan låna utrustningen under dagen men du behöver lämna tillbaka det när Fritidsbanken stänger för dagen. Skulle du däremot vilja låna utrustningen under en längre period är du varmt välkommen till butiken i centrala Åstorp. Butiken i centrala Åstorp kommer vara semesteröppet på måndag mellan 09:00-16:00 och torsdag mellan 14:00-18:00 med undantag för vecka 31, då kommer butiken hålla semesterstängt.

Håll utkik på Fritidsbankens hemsida och Facebook för uppdateringar om ändrade öppettider!

Fritidsbankens vepa på stängslet kring Kvidingebadet

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2023-06-27

Kontakt