Ansök till UngDrive - Bli din egen chef i sommar

Bild

Vill du vara din egen chef i sommar? Ta chansen att starta ditt eget företag. Ansök till UngDrive senast den 30 april. UngDrive Academy är en populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet för ungdomar från årskurs 9 till tredje året på gymnasiet. Du som bor i Åstorps kommun kan söka till UngDrive för att testa att starta ett eget företag och vara din egen chef i sommar!

Ludwig Laurén från Åstorp deltog i Ung Drive 2023 och blev en av vinnarna i SM för sommarföretagare i Gnosjö.

- Ungdrive öppnade upp ett helt nytt liv för mig. Det gav mig bra vägledning inom företagande och en massa, massa vänner. Det var kul att träffa så många drivna i min ålder samtidigt som alla jobbade på att förverkliga sin dröm att starta ett företag. För mig var Ungdrive en oförglömlig upplevelse, säger Ludwig om sin sommar i UngDrive.

Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning samt ett startkapital på 1500 kronor får alla deltagare starta upp egna affärsidéer och förverkliga under sommarlovet. Alla deltagare får coachning och stöd av riktiga entreprenörer. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framför allt ha riktigt roligt!

Läs mer om UngDrive och ansökan här!

Foto: Joel Toryd

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2024-02-27

Kontakt